Logo Woondecor Martens Ermelo
0341 - 55 14 04
Stationsstraat 43, 3851 NB Ermelo

Binnenzonwering

Horizontale jaloezieën aluminium

(ook wel genaamd Luxaflex) Dit is echter een merknaam maar is soortnaam geworden.

 

Houten jaloezieën horizontaal

In deze tijd kiezen steeds meer mensen voor natuurlijke producten in hun interieur. De houten jaloezieën van Woondecor Martens passen uitstekend bij deze keuze. Houten jaloezieën hebben de functionaliteit van horizontale jaloezieën, zoals een perfecte lichtregeling, maar onderscheiden zich door hun rustige, warme uitstraling. De lamellen in de houten jaloeziecollectie van Multisol zijn verkrijgbaar in de breedtes 25, 35 en 50 mm. De jaloezieën kunnen zowel met een ladderkoord als een modieuze ladderband uitgevoerd worden.

 

Verticale jaloezieën

(ook wel genaamd lamellen)

Soorten

  • Textiel
  • Aluminium
  • Kunststof

De verticale jaloezieën van Multisol zijn zeer functioneel, maar bieden toch veel sfeer. Verticale jaloezieën zijn bij uitstek geschikt voor grote glaspartijen en schuifpuien en zorgen voor een vrij uitzicht zonder inkijk. Ook zijn verticale jaloezieën door de ruime keuze aan uitvoeringen zeer geschikt voor schuine ramen.

 

Rolgordijnen

In de grote collectie rolgordijnen van Woondecor Martens is voor ieder interieur iets te vinden. Door de welhaast oneindige combinatie van kleuren, transparanties en dessins kunt u eindeloos variëren.

 

Plissees/duettes

De Plisségordijnen van Woondecor Martens bestaan uit fraai gevormde plooistoffen. Het fraaie lijnenspel van de geplisseerde stof geeft uw interieur een moderne uitstraling De Duette® shade heeft door de honingraatvormige tunnels een isolerende en daardoor energiebesparende werking. De Plissé & Duette® zijn bij uitstek geschikt voor afwijkende raamvormen, dakramen en serres. Zowel de vrijhangende-, ingespannen-, plafond- als dakraamsystemen zijn in vele modellen leverbaar.

 

Facette/Multishades/Duorolgordijnen

De Multishade of Duorolgordijn is een product met 2 lagen stof, bestaande uit transparante en niet transparante banen. Door met een kettingbediening de shade op en neer te laten kunt u geheel uw eigen lichtinval bepalen. Geheel gesloten, half open of open op elke hoogte van het raam. Kortom combineer de functionaliteit van een jaloezie met de uitstraling van een gordijn.

 

Insectenhorren

Voor zeer veel ramen hebben wij oplossingen om alles wat kruipt en vliegt buiten te houden, zoals rolhordeuren en inzethorren.

 

 

Multisol

Velux  Erfal

Unilux