Logo Woondecor Martens Ermelo
0341 - 55 14 04
Stationsstraat 43, 3851 NB Ermelo

Projectstoffering

Woondecor Martens levert project vloerbedekking aan bedrijven en instellingen tegen vaste lage prijzen. Uniek is het full-service projectstoffering.

Vooral in het kleinere project zoals winkels, kleine kantoren bijv.advocaat/notaris etc. wachtkamers dokter/tandartspraktijken, zorginstellingen enz. enz. zijn wij zeer gespecialiseerd. Dit o.a door onze enorme flexabiliteit. Het gehele traject van offerte tot daadwerkelijke oplevering wordt door ons zelf gerealiseerd, uiteraard in samenwerking met de klant.

Snelheid, Transparantie, Betrouwbaarheid, Servicegericht, Flexabiliteit en Superscherpe prijzen zijn onze motto’s.

Uiteraard kunnen wij alle handelingen voor u verrichten die soms noodzakelijk zijn bij en rondom de stoffering, zoals:

  • Egaliseren vanaf € 5,50 per m2;
  • Slopen en afvoeren van bestaande vloerbedekking vanaf € 3,00 per m2;
  • Stofferen van marmoleum, rubber, tapijt, vinyl en pvc-vloeren;
  • Projectgordijnstoffen incl. maakservice en railmontage;
  • Binnenzonwering en screens

Voor meer informatie neem graag contact met ons op. Dan helpen wij u verder.

Uw kantoor is uw visitekaartje. Het interieur is medebepalend voor het imago van uw organisatie, de uitstraling naar de markt en de indruk die uw bedrijf achterlaat op bestaande en potentiële klanten. Vanzelfsprekend speelt de keuze van de vloerbedekking hierbij een cruciale rol. De vloer is immers het logische uitgangspunt voor ieder professioneel interieurontwerp.

Met onze oplossingen bent u in staat een motiverende, inspirerende en veilige werkomgeving te creëren. In elk kantoorinterieur zijn onze vloeroplossingen uitstekend op hun plaats, of het nu gaat om een receptie, werkplek en bedrijfsrestaurant, of om intensief gebruikte ruimtes als gangen en liften.

Van logistieke centra tot warenhuizen, van schoenen- en modewinkels tot kapperszaken: iedere ruimte vraag om een eigen vloertype die duurzaam en slijtvast is.

Winkeliers blinken vaak uit in individuele en servicegerichte winkelconcepten. Ze vallen op door hun specifieke productassortiment, hun bijzonder persoonlijke stempel en hun aantrekkelijke winkelinrichting.

Duidelijk is dat de vloer in alle gevallen een groot effect heeft op de sfeer van de winkel. Hij dient het retailconcept zowel te ondersteunen als te versterken en moet goed aansluiten bij de gekozen huisstijl. Ons assortiment kan eenvoudig worden aangepast aan elk marketingconcept of aan de wensen van de individuele winkelier.

Zorginstellingen zijn gebouwen waar letterlijk honderden mensen per dag over de vloer komen, terwijl juist hier optimale hygiëne van levensbelang is.

De voornaamste steekwoorden zijn:

  • Degelijkheid
  • Frisse uitstraling
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Hygiëne
  • Lage onderhoudskosten

 

Adres

De koffie staat altijd klaar in onze showroom

Stationsstraat 43
3851 NB Ermelo

telefoon: 0341 - 55 14 04
e-mail: info@woondecormartens.nl

Bekijk de route beschrijving

Openingstijden

Maandag
gesloten

Dinsdag t/m vrijdag
10:00 - 17:00

Zaterdag
10:00 - 16:00

Zondag
gesloten

Middagpauze 12:30 tot 13:30 uitgezonderd zaterdag

Wij zijn oa. dealer van...

Tretford tapijt